Uutiset

09.04.2022Naisten 2-sarjan pelit päättyivät 9.4.22

Namikan tytöt jäivät pisteen päähän 11 parhaan joukosta, sinne menivät lohkostamme TuUL ja KoLe.

Repokankaan koululla pelattiin Idän alueen kesken vielä lopputurnaus, jonne tulivat Wänärit Kuopiosta ja Raju Ruokolahdelta.

Tiukat  pelit Wänäriä ja Rajua vastaan pelattiin tuttuun tapaan viisieräisinä, Namika voitti pelit.3-2. Näin päätettiin kausi voittoihin, joten hyvä mielä jäi kaudesta. Kiitos tytöt ja  Petteri jännittävistä peleistä, Kiitos myös kannustajille, joita oli ilahduttavasti peleissä katsomon puolella. Iso kiitos myös sponsoreille.

24.02.2022Naisten 2-sarjan pelit jatkuvat 27.2.22

Koronatilanteen takia otteluita on siirretty kahteen otteeseen, nyt sarjan pitäisi käynnistyä tulevana viikonloppuna. Namikan joukkue pääsi syksykierroksen jälkeen 18 parhaan joukkoon. Jatko pelit pelataan neljän joukkueen lohkoissa, Meidän lohko on A, jossa pelaavat Korson Veto, Kouvolan Lentopallo ja Turun Urheiluliitto. Sunnuntaina joukkue matkustaa Vantaalle Korson Vetoa vastaan, 6.3. on vieraspeli Kouvolassa ja 12.3. Turussa. Kotiturnaukset alkavat 20.3. klo 14, peli pelataan poikkeuksellisesti Joroisten Urheilutalolla, Liiikuntatalo on varattu VarTan salibandy turnuksiin. Seuraavat kotiturnaukset onkin sitten Liikuntatalolla 27.3.22 klo 14 tulee vastustajaksi KoLe ja 3.4. klo  14 TuUL